Stadium Bootcamp!

Just nu är jag så trött! Idag så har jag pluggat på förmiddagen sedan så mötte jag upp min kära vän Anus (Anna ;D) och vi åt lite Taco Bar och kikade i lite olika affärer. Sedan så bar det iväg till Stadium på Hamngatan, där det idag var Stadium Bootcamp, ett event från Sofis Mode. Där hade man 20% på allt, lite uppvisning, man fick prata med lite olika människor om träning, hälsa etc. Det var riktigt trevligt, men väldigt varmt för det var väldigt mycket människor där. Jag köpte en jätte gul sport-bh och ett svart träningslinne :) Anna köpte också en jätte gul sport-bh och ett par as najsa rosa vårskor för typ 80 spänn, skit bra, hihi :D Blev as taggad på och träna nu, så imorrn efter provet så ska jag dra iväg och gymma!

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite till innan jag sover! Natti natti...




IT'S MINE..

Mycket plugg = lite uppdateringar! Det kommer inte se bättre ut imorrn, men på fredag borde det bli bättre :)


DEN ÄR MIN! NIKON D90 <3





Produktiv dag

Jag undrar verkligen vad det var jag åkte på för något? Jag var ju inte rikigt magsjuk, bara illa mående och lite dålig i magen!? Jag hade ju ingen influensa, hade bara feber två dagar, men ingen förskylning, inget ont i halsen, nada!? Hmm, så konstigt. Nu känner jag mig frisk som en nötkärna. Hihi!

Idag så har jag varit riktigt produktiv, har gjort klart en massa orders som har lagt sig på hög medans jag har varit dålig så jag tog itu med alla dem idag, känns skönt och imorgon och torsdag kommer jag ägna all tid åt skolarbeten. En rapport som jag bara ska göra försättsblad till och sätta ihop den lite och sendan måste jag rå plugga till provet på fredag, men det är rätt så enkla grejer och roliga, så det blir så bra så :) Hihi.

Nu sitter jag och tittar på filmen "Sova med fienden" som går på 3:an, den är så sjukt hemsk har sett den flera gånger men jag kan ändå inte slita mina ögonen ifrån den..




F*cking Nosebleed!





Bättringsvägen..

Vaknade nyss och känner mig bättre idag :) Hade en otrolig huvudvärk när jag vakna men det tog Ibumentinen och C-vitaminen jag sköljde ner den med hand om som en smäck. Hihi. Men känner mig fortfarande väldigt slut i kroppen, febern är nog över men kroppen verkar inte riktigt hänga med i svängarna, så det blir nog lite säng liggande ändå idag. Återhämtning!

Ligger fortfarande i sängen och igår så kollade jag klart på sista säsongen Buffy (för typ femtio elfte gången), men nu har jag ingen aning om vad jag ska se, har lust att se säsong 4 men den har lill Syrran lånat. Skulle vilja se the O.C., det var så sjukt länge sedan jag såg den, älskade den när den gick (iaf s1-3), men har inte dem på DVD boxar, måste verkligen betsälla dom snart när jag har lite mer cash, hihi. Det får bli Grey's Anatomy eller Angel!? Nu ska min underbara sambo gå och laga lite frukost till han och mig :D


Vill ha denna! I Sverige kostar en full DVD-box med alla säsonger 1000+ kr. Men denna ovan kan man köpta för £45 på Amazon.co.uk (vilket motsvarar ungefär 500 kr), det tillkommer ingen tull endast porto, som ligger på under 100kr. Det tycker jag är bra, ska nog satsa på det när jag får inte lite cash!




Sleepy-Head!

 

Tired Mikaela is now going to bed and watch some Buffy..

Hopefully I will feel better tomorrow!





Vilken Kamera?



Har beslutsångest, vet inte vilken jag ska välja :/

Canon EOS 500D - 7490 kr
Nikon D90 - 7990 kr (bättre betyg på FotoGuiden.se)

Vilken tycker du?




Som sagt, en periodare ;)

Hehe, jag har berättat för er förut att jag är en äkta periodare när det gäller bloggandet. Ibland är ag hur sugen som hellst på att blogga och det bler flera blogg inlägg per dag och ibland är det trorrt i flera dar ;) Kände i alla fall för att göra ett litet inlägg just nu.

Just nu är jag en sjukling, har lite feber och mår illa.
Allt är bättre idag, men igår var det så hemskt jobbigt. Hade hög feber, hade ont varje del av kroppen och mådde så sjukt illa, plus att jag var på toan typ 15 ggr. Det är sjönt att det är bättre idag, men är fortfarande alldeles slut i kroppen. Mina krafter tar slut på nolltid, orkar ta mig till toan och så där men när jag kommer tillbaks till soffan igen så är jag lika trött som om jag hade sprungit ett marathon lopp på typ 5 minuter och då har jag ändå sovit ca 16 timmar i natt, hehe. Igår så gick jag först och la mig vid 18.00, sov till 19.30, gick och la mig igen vid 21.00 och sov till 13.00 idag. Det känns ändå idag som att jag har sovit typ 5 timmar, hehe.

Ringe CSN idag också för jag hade inte fått mitt bidrag + lån som skulle komma idag, men då visade sig att jag hade glömt att skicka in studieförsäkran (som jag trodde att jag hade gjort redan), så på torsdag när jag ska till skolan (om jag är frisk) så måste skolan skriva på det och sen kan jag posta det, så troligtvis så får jag mina pengar nästa vecka :/

P.S. Detta inlägg tog mig typ 1h att skriva :P hihi...




Sömn!

Snart ska jag lägga mig i min sköna säng! Tror jag ska läsa något kapitel ur min bok, just nu läser jag "Änglar" av Marian Keyes, har läst ca 50 sidor och är redan helt fast. Älskar verkligen hur Marian Keyes skriver, förstår inte hur hon kan få något så hemskt som missbruk, otrohet, etc att vara roligt. Fast de händer dessa personer så jobbiga saker så skrattar man sig igenom hela boken (missförstå mig rätt, jag tycker inte att sånt är roligt, det är bara sättet hon skriver på).

Idag har jag varit lite latmask, imorgon måste jag verkligen jobba. Ska fösöka göra klart två orders imorgon, hoppas verkligen att jag kan få klart dom. Måste även åka till forum imorgon och lämna in min externa hårddisk, den är ju pajko :( Datorn hittar den inte längre.. Jag hoppas verkligen att dom kan fixa det utan att tabort allt på den, har så mycket bilder och grejer där som jag inte har någon annan stanns. Det är bara att hålla tummarna!




Helgen i bilder..

Vet att jag sa att ni skulle få bilderna igår, men jag har bara inte varit på blogg humör. Här är dom i alla fall..


Redan trötta?

Söta brudar!

Störda vänner = BÄST!

Sötnosar

Elin, Marcus & Älsklingen

Fyllo-Eva ;)

Ohh yeah!

?

Ingen aning...

Ingen kommentar

Det slutar alltid med egobilder för Anna ;)




ICA Är Kvalite



Bloggarna ger igen! Haha! Hitrade nyss den här roliga videon på Devotes hemsida, några bloggare där bestämde sig för att ge tillbaks på ICA's reklamen där Ulf video bloggar och driver med bloggare. Älskar dem båda, hehe.




Underbar Lördag! Hemsk Söndag!

Igår så hade vi ju lite kalas här hela dagen, och det är därför jag inte har skrivit något och idag har jag varit så sjukt bakis. Först igr på dan så kom det över lite släkt och så och firade mig, det var så trevligt. Vi bjöd på kanel- och vaniljbullar och kladdkaka med vispgrädde, det var så gott *MUMS*. Sedan på kvällen så kom det över lite nära vänner och vi hade så underbart rolig. Måste säga att hela dagen blev så lyckad och rolig! Men idag mår jag inte så jätte bra, hehe. Fick i mig lite allt möjligt igår så det är ju inte konstigt att jag mår lite sådär, hehe.

Idag så har jag och Alex bara legat och dött på soffan. När vi vaknade vid 14 tiden så röjde vi undan alla flaskor och burkar och sedan ringde vi till krokhöjdens pizzeria och beställde en Hawaii och en Oxfile pizza och 2L cola på hemkörning, det var så gott. Nu hså har vi precis kollat klart på Spider-Man 3, väldigt bra bakis film måste jag säga, hehe. Det var andra gången vi såg den. Måste bara säga att han (Peter Parker) är så löjlig när han går runt på gatorna och tror att han är så jävla snygg, jag och Alex höll på att skämmas ihjäl!

Får se om jag orkar lägga upp några bilder ikväll, annars försöker jag göra det imorgon!




Bull-bak


Jag är verkligen helt slut..
Idag har jag varken hunnit eller orkat skriva! Har precis satt mig ner i soffan efter en fullspäckad eftermiddag/kväll. Jag och mamma har bakat bullar och fy fan va mycket bullar det blev, hehe, ca 60st och vi gjorde ändå bara en sats, men några blev lite små ;) Men as goda blev dom! Halva satsen är vanliga kanelbullar och andra halvan är mina special vaniljbullar, min favvosar. Älskar allt med vanilj, hihi.

Jag är i alla fall helt slut nu, skulle egentligen behöva manikera mina naglar tills imorrn men det orkar jag verligen inte. Ska fösöka tabort mitt gamla nagellack ikväll så hinner jag nog sätta på nytt imorgon. Imorgon bitti när jag vaknar så måste jag göra tre satser med kladdkaka också, eller först så måste Alex springa ner och handla vaniljsocker för det tog slut när vi gjorde bullarna, så när han handlar så måste jag plocka lite här hemma och damma av lite överallt. Det är ju imorgon som alla kommer hit på lite kalas, både på dagen och på kvällen.

Nu ska jag att jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok ett tag, orkade bara läsa ett kapitel igår och jag är redan helt fast. Marian Keyes skriver så sjukt roligt!




Förlovade!

Marilyn Manson och Evan Rachel Wood är förlovade. Han friade till henne på senen på en spelning i Paris. Det är ju väldigt romatiskt! :) Marilyn är 44år och Evan är 22år, hon precis hälfen så gammal än honom. För er som inte vet vem Evan Rachel Wood är så har hon medverakt i filmer som Thirteen, The Upside of Anger, The Wrestler, etc. Jag har alltid varit ett stort fan av Evan (ända sedan Thirteen, vilket är ne av mina favorit filmer) tycker hon är en mycket begåvad skådespelerska och man brukar ju säga att kärleken är blind, men enligt mig så är detta lite creepy :/

Är det bara jag som tycket det? Vad tycker ni?





Vet ni vad?

Gissa när jag sommade igår? Jag somnade kl. 2 och det var så skönt och gick upp vid 9.30 imorse, var sjukt trött men måste verkligen försöka få tillbaks en normal dagsrytm. Nu sitter jag och små tittar på Smallville, fast jag har sett avsnittet förut, men det finns inget annat "roligt" på tv just nu, det finns aldrig det vid den här tiden på morgonen. Det är antingen Smallville eller Nyhetsmorgon och jag pallar inte med Nyhetesmorgon för tillfället, är för seg i huvudet, haha.

Måste jobba lite idag också, men nu ska jag nog ta och göra lite fruckost. ÄGG!




RSS 2.0