Klippning

Skulle jätte gärna ha velat hunnit klippa mig innan nyår, men jag hinner inte och tyvärr inte råd just nu :( Så här ska jag klippa mig nästa gång jag klipper mig i alla fall:




Nej nu måste jag göra klart några orders..




Nyårs-ärenden..

Idag så har jag fått väldigt mycket gjort! Imorse när jag vaknade så drog jag till forum och mötte Alex och Alex, vi käkade lite lunch, det blev en baguette med skagenröra från Sandy's *mums* (igår kväll när jag inte kunde sova så var skagenröra det ända jag låg och tänkte på, haha, var så sugen på det). Sen drog Alex (Annas) till tandläkaren så jag och min Alex gick och strosa runt lite. Alex köpte en jätte snygg stickad kofta från H&M och jag köpte lite små saker; en ring, ett armband, ett par örhängen, nagelfil, nagellack, ett spel till nyår, lite nyårsdekorationer, spetsstrumpbyxor, vanliga svarta strumpbyxor, lösögonfransar ja jag tror det var allt, bara saker till nyår i alla fall.

När Alex var klar hos tandläkaren så kom han och hämta oss så drog vi till sickla och utförde lite fler ärenden inför nyår. Vi köpte all mat och all dricka, hela kalaset gick på ca 2000:- haha. Nu känner jag mig inte alls lika stressad när allt är inhandlat, eller vi har lite små saker kvar vi måste köpa men det ska vi köpa imorgon. Och imorgon så kommer min gulliga mor hit och ska hjälpa mig städa lägenheten lite och så ska vi äta lite lunch och så, ska bli trevligt. På kvällen imorrn så ska även jag och sambon tvätta.

För ett litet tag sedan så kom jag upp från ett underbart bad. Hade på en ansiktsmask, skrubbade hela kroppen, rakade benen och sen när jag kom upp så smöjde jag in mig med min nya body lotion, tror faktiskt att min hy skiner just nu, hihi :)


Jag & Anna, Nyår -08




Tjugonionde December Tjugohundranio

Stress, stress, stress och stress. Det är typ vad jag känner nu, allt tack vara dom där jävla pengarna man måste ha för att överleva i den här världen! CSN suger så jävla hårt! Hehe. Lite klagande av mig just nu. Det är jobbigt när man är studerande med egen bostad, inte lätt, inte lätt. Den här månaden så fick man ju inget CSN bidrag eller lån, så det är rätt så kaotiskt just nu, men som tur är så har jag värdens finaste sambo :) Känns lite skönare nu i alla fall, lite mindre stress när man vet att alla räkningar är inbetalade så man inte blir vräkt, hehe. Neej, så långt skulle det aldrig gå..

Men jag har funderat lite på det där med nyårsklänning nu när jag har NOLL money så blir det nog förra årets klänning (om jag inte hittar någon rätt så billig), med en ny "kofta" och nya assesoarer :) Det funkar fin fint. Hehe. Är också lite stressad för vi ska ha vänner över på nyår och ha lite middag här och så och vi har precis valt vad vi ska laga och det är mycket att förebereda, handla allt, måste städa, måste tvätta, måste fixa andra saker. Är väldigt nöjd med menyn, tror det kommer bli väldigt gottis :D Måste även köpa lite dekorations saker till dukning, etc. Drar nog iväg till forum en snabbis imorgon och kollar lite saker.

Ett till MÅSTE innan nyår jag måste ge mina naglar lite manikyr, en nagel gick "typ" av idag, eller den "flagnade" så den är jätte tunn, måste fila och lägga på lite lack som stärker naglarna. Det blir nog bäst om jag fixar det på onsdag, bara jag inte blir för stressad. Eh, det är värt det i alla fall. Ser verkligen fram emot nyår, tror den kommer bli “It’s gonna be legen… wait for it… dary!" (Barney från How I Met Your Mother) LEGENDARISK! Haha.


Nyår -08





Julafton -09

Japp då va julen över... Rolig var den i alla fall, hade en jätte trevlig julafton med fina klappar (presentkort på MediaMarkt till en Canon EOS 500D, en film, hårinpacking, hudlotions, etc). Juldagen firade vi lite hos mamma och mormor vi fick sjukt snygga martini glas, Heroes säsong 3 boxen och mormor hade stickat raggsockor till mig *Älskar dom<3*, sen det så blev det utgång med vännerna, efter mycket om och men så hamnade vi på Rocks, sjukt kul och sjukt bra musik. Annandagen låg vi bakis hela dan sen var det dags för utgång igen, då blev det Strand på horsntull där var det Sthlm Reggae Klubb och vi hade så jävla roligt!!!!! Här är lite bilder från julafton och så..









Stora tjocka släkten!

Snart så kommer min fader och hämtar mig, i år så ska vi fira hemma hos honom och Sussi. Det ska bli riktigt mysigt att fira i deras nya hus :) Nu på morgonen så har jag och min sambo fira lite, vi har ätit riktig julgröt och bytit julklappar, vi hade det riktigt mysigt. Nu så har han dragit till sin moster för att fira.

Själv så sitter jag här framför denna burk med Spotify uppe och har satt på Paramore - Brick By Boring Brick på repeat, den är as skön, hihi! Nej nu ska jag packa ihop alla julklappar så allt är klart när pappa kommer. Hoppas alla får en helt underbar jul..







Doppare dan!



God Jul all vänner, bekanta och alla andra :)



P.S. Jag lovar att blir bättre på att skriva ;)




Filmpremiär ikväll..

Ikväll ska jag på premiären av Avatar. Det ska bli riktigt mysigt att gå på bio, ska se den i sickla, BÄSTA och skönaste fotöljerna :) Jag tycker att Avatar verkar rätt så häftig, den verkar väldigt snyggt gjord och med många häftiga effekter, hehe. Ska bli kul att se!





Dansa, dansa..

Kvällen igår var så rolig! Haha! Den var verkligen sjukt kul. Det enda negativa var att bussarna inte gick som dom skulle pga av snöovädret, så vi var ju tvugna att ta taxi både till och från stan. Men den förstörde i alla fall inte kvällen. Först så förade vi med två flarror vin och massa skvaller, hihi :D Sen drog vi till Village och det var verkligen sjukt rolig musik och vi dansade arslerna av oss. Och gissa vilka vi dansade loss med med?? Idol-Reza och Idol-Rabih!! Haha!! Syrran har bilderna, lägger upp dom när jag har fått dom. Dom var verkligen så trevliga. Vi hade skit kul iaf och mycke dricka fick vi i oss också, haha. Så vi mådde inte superduper imorse, nej.. Jag har druckit två c-vitaminer, tagit en "En-om-dan" multivitamin och en ipren, men det gjorde det inte så jätte mycket bättre. Nu mår jag bättre, efter ett skönt bad och mat. Och OSTBÅGAR & JULMUST ;P hehe.

FAAAAAAAAAN! Min externahårddisk går inte igång, har ingen aning vad som hänt!? Har typ allt på den!! *AARGH*




KOM HEM NU!


Saknar dig gumman!! Tycker att du ska komma hem nu, inte på onsdag!! <333




Färdig!

Snart ska jag dra iväg till syrran och föra.. Sen ska vi ut och dansa arslerna av oss, haha. Hoppas på en riktigt rolig kväll. Så här blev mejket ikväll :)





Onsdags Utgång..

Det var så länge sedan jag var ute på en onsdag. När jag gick i gymnasiet så var en onsdag på Hofen väldigt vanligt, haha, massa minnen, vi hade så sjukt kul, men fan vad man brände pengar. Ikväll ska jag i alla fall ut och det ska bli så kul. Ska dra ut med min syrra Linn, vi ska till Village och dansa loss lite, hehe. Hon har varit där förut och de hade tydligen väldigt bra musik så det ska bli kul att testa det stället. Först så ska vi dricka lite vin hemma hon henne när hon slutat :D

Nej nu ska jag hoppa i badet och sen ska jag slå in lite julklappar :)




Ledig Tisdag!

Imorgon är jag ledig och schemat för imorgon är:

1. Slå in lite julklappar
2. Plugga körkortsteori?
3. Äta lunch med Syrran
4. Plugga körkortsteori?
5. Övningsköra
6. Träna (Dans på F&S)

Får se hur det bli med bloggandet, mycket att göra just nu. Snart ska jag krypa ner i sängen hos min älskling!




Mer Julklappar

Denna dag har gått väldigt snabbt, klockan är redan nio.. Muntliga redovisningen imorse gick super bra och sedan så var vi ju på studiebesök på Nacka Kommuns Ungdomsverksamhet, det var så intressant och nu vet jag vad jag verkligen vill bli när jag blir "stor", hehe, Socionom, det är precis det jag vill jobba med, efter jag har jobbat som barnskötare i några år och fått lite mer livserfarenhet då ska jag söka till Socionomprogrammet, inriktning mot missbruk, ohälsa och rehabilitering.

På eftermiddagen idag så mötte jag upp Alex i forum efter att han slutat, vi vandrade omkring lite, åt sushi och handlade julklappar till de sötaste skitungarna, Amilia och Kian :D Letade efter lite fler julklappar men jag hittade inget.. Imorgon är jag ledig så jag ska slå in lite julklappar och så och blogga lite.. Nu måste jag fixa lite med en layout!




Måndag Morgon

Är det bara jag, eller visst är måndag morgon alltid lite jobbig. Man är alltid så trött och känslan att man vill ligga kvar i sängen är jätte stor. I morse så snoozade jag i en halvtimme, hehe :) Men nu är jag uppe och ska dra iväg till skolan om typ en halvtimme. Idag har jag sista "riktiga"skoldagen, har muntlig redovisning på morgonen och på eftermiddagen så ska vi på studiebesök på en ungdomsgrupp, sen på torsdag så ska vi på studiebesök på Fonus. Det är det enda jag har den här veckan, inget plugg, NADA! Så skönt.. Under vinterlovet nu ska jag jag plugga körkort teori för fulla muggar.

Har hittat julklappar till min syrror nu också, skönt att ha det klart, måste bara hittat något till brosan :) Ska dra på klappsökning någon dag, jag och Alex måste åka till barnenshus och leta julklappar till hans systerdotter och kusinbarn.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Vet ni vad det låg på marken när jag vaknade? Jo snö, helt otroligt :) Åh, vad jag håller tummarna på att snön håller i sig till julafton, det vore ju så roligt med en vit jul i år, det var ju flera år sedan sist!


Men jag skulle också gärna slippa kylan och åka tillbaks till Tunisien :)





Avatar Premiär!

Jaaa! Jag och min pojkvän ska på premiären av filmen Avatar på fredag, 18 December, det ska bli jätte kul att se den. Har sett fram emot denna film jätte länge. Har skrivit om den här filmen i ett tidigare inlägg. Detta är en film för er som gillar Sci-Fi, den är halv animerad, tror den kommer vara as häftig! Man kan även se den i 3D :) Här är handlingen:

Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully (Sam Worthington) skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.


Ska du se den?







RSS 2.0