Halloween, Heidi & Spencer: Polis och Fånge

Ja nu är det ju Halloween och vad betyder detta man ser massa kändisar klä ut sig jätte häftigt, dom har ju pengarna att lägga ner på häftiga kostumer också :P hehe. Sen så har vi ju även Heidi Klums årliga halloween fest, vet inte riktigt vilken dag det är men jag åter kommer med bilder när festen har varit.

Såg nyss bilder på vad Heidi och Spencer från The Hills hade klätt ut sig till, Heidi har på sig en sexig polis kostym och Spencer är hennes farlige fånge. Jag har så svårt för dessa två B-kändisar, men det är ju så roligt att snacka om dom och se roliga, patetiska bilder. Här är bilder på dem i deras halloween outfits.





Godis monstret

Ja det är jag. Godismonstret! Usch, jag är alldeles full i magen efter allt godis jag har käkat. Jaa nu ligger jag här alldeles ensammen i min soffa och har precis kollat klart på Shark, tror jag programmet heter, helt ok tv-serie. Alex har gått och lagt sig och jag ska snart hoppa till sängs. Det har egentiligen inte hänt något alls speciellt i mitt liv de senaste dagarn.

Kan berätta om en sak, håller på att försöka sluta röka. Höll upp Mån-Ons, sen idag blev det knivigare. Men jag ska klara det här det vet jag, det är bara att hoppa upp på hästen igen, jag tänker inte ge mig! Det allra jobbigaste är när man dricker alkohol, då kommer rök-suget efter två snabba sekunder. Jag vet inte riktigt om man ska pröva något sådant där nikotin plåster eller nikotin tuggummi. Har testat tuggummit förut och dom smakar så jädra myckt peppar, det är som att tugga på några smaskens svartpeppar korn, NOT GOOD! Hahah! Jag tror att the old fashioned way ska fungera för mig i slut änden.

Haha, nu ska jag kolla på 2½ män, det är sjukt kul!




Lägenhets Drömmande

Självklart så har jag även drömmt om att jag och Alex fick en egen lägenhet. Oh, jag är så taggad. Vi ska kolla på tre jätte fina lägenheter nu på söndag också, ska bli så roligt. Har setat och kollat på IKEA's, Mio's och Blockets hemsidor hela morgonen. Har verkligen längat efter att få flytta till något eget :)

Ikväll är det badminton som gäller, hoppas att det går bätter för mig den här gången än förra, hehe. Men nu måste jag iväg till jobbet.

SILVERNESSSSSS




Äkta Hollywood!

De där två är nog ett av Hollywoods vackraste par tsm, så äkta hollywood. Vanessa Hudgens och Zac Efron.

Här är dom på en romantiskt promenad på standen i Malibu, Hawaii. Kan det vara mer perfect eller? haha! Nästan lite för, känns som att hela deras liv är som en romantiskt disney film, iaf utifrån, här är lite bilder. Vackra är dom ju i alla fall!





Lö Lägenheter

Oh idag så har jag och min underbara pojkvän varit på tre stycken lägenhets visningar. Det har varit så roligt, vi ska på tre stycken till på söndag. Pappa har även pratat med banken och dom sa att allt ska ordna sig :) Så jävla kul om vi kanske kan få köppa vårat eget. Nu ska jag berätta lite om lägenheterna.

Den första vi var på, var på 61 kvm och var helt underbar. Nästan hela lägenheten ny renoverad förutom köket, men det var helt ok. Efter att jag hade gått runt i lägenheten en gång fick jag den där känslan av att här skulle jag verkligen kunna bo och känna mig hemmastad. Balkongen var även inglasad vilket är ett stort plus :D

Den andra lägenheten var också på 61 kvm, inprincip så var det en likadan lägenhet men ända inte, för att dom har flyttat runt väggarna i den första lägenheten så det var inte samma planlösning. I den här lägenheten så fick jag inte samma känsla den här: "Här vill jag bo". Men den var helt ok, men inte värd priset.

Den tredje och sista lägenheten var lika stor oh såg nästan likadan ut som den andra, bara att det var mer av ett renoverings objekt, vilket är mysigt, men vi är inte så förtjusta i området. Men men vi får se hur allting utvecklar sig, det är ju tur att vi inte har jätte brottom med att skaffa eget.

Nu ska jag återgå till mina bra måndags komedi-program på tv6 :)




Fullrulle

Förlåt för att jag inte har skrivit ngt i helgen, men det har varit fullrulle. Drar igenom lite snabbt för jag måste rusa till jobbet snart :(

I fredags så jobbade jag och efter jobbet så åkte jag, Orkidéh och Emma hem till Emma och käkade hamburgare och gjorde i ordning oss, sen så drog vi till Högbergs på götgatan och satt där och snacka och hade kul. I lördags så var jag och Alex i nya nacka forum först, shit va häftigt det var :p hehe. Sen efter det så var jag på middag hemma hos Celina, med Anna och Sussie, vi hade så grymt kul. Och igår, söndag så var jag så jävla seg låg på soffan i pyjamas ända tills halv 4, då pappa ringde och sa att han var på väg att hämta oss, då var det bara att dra sig upp och göra i ordning sig. Jag och Alex var och käkade middag där, och vi fick lite goda nyheter om lägenheter också, berättar mer sen.

Nej nu måste jag springa...




Sushi

Mmmm, jag åt Sushi igår, det var så sjukt gott :D Älskar det.




Torsdag: Fula Ansikts Miner

Iadg har varit ännu en bra dag på jobbet, har slutat tidigare två dagar i rad nu så det var rätt så skönt att sluta i vanlig tid idag, Angelica och Emma gick vid halv 8 och jag och Blomman var kvar till 20.10 och stängde.

Habib jobbade med oss idag vilket var jätte skönt, han är så cool-lugn. Dagarna går alltis som på räls när det är han som jobbar, vilket är rena rama motsatsen mot när Tomas jobbar. Vi tror att Tomas kommer att jobba imorrn, det kommer inte bli kul i så fall (löning = mycket folk, mycket folk = Thomas skit stressad, Thomas skit stressad = ALLA BLIR SKIT STRESSADE), hehe.e

Vi brudar hade skit kul idag på kvällskvitsten, alla var skit övertrötta och flummiga, så vi flumma som fan, haha. Vi höll på att sjunga på "Älskade ängel" (Bert låten), gjorde skit fula/fina ansikt miner, vilket ledde till att nästan alla låg och as garvade på golvet. :) Kul hade vi som fan. Imorrn så ska vi ut efter jobbet, det ska bli skit kul, måste hoppa i säng om jag ska orka det imorrn. God Natt!

SILVERNESSSSSS




För Löjliga

Heidi Montag och Spencer Pratt är bara för löjliga. Har aldrig gillat dom, eller Spencer rättare sagt. Jag har sett typ 3 säsonger av The Hills och gillade Heidi jätte mycket innan hon träffade den där jävla Spencer. Vilket hävla bonehead han är asså, klarar inte av hon. Bortskämd liten skitunge är vad han är. Hehe.

Höll på att garva på mig när jag såg den där photoshooten dom har gjort för John McCain och Sarah Palin klädes kampanj. Jag tycker bara hela saken ser så himla fejkat ut, dom ser så fejkade ut. Det är min åsikt, vad är din? Här är några bilder..








Carolin Stenvalls kropp funnen

Carolin Stenvall, 29, har hittats efter flera dagars intensivt sökande, enligt uppgift till aftonbladet.se.
Polisen har bekräftat att kroppen är funnen, men de har ännu inte gått ut med var de hittat den.
Informationen framkom sent på onsdagskvällen.
Carolin Stenvall lämnade hemmet den 12 september och anmäldes försvunnen dagen därpå.

Hämtat från: Aftonbladet.se




Onsdag: Vacker Morgon

Det var så vackert väder när jag gick upp imorse, känns så skönare och lättare att gå upp på morgonen när man vacknar och ser att det är sol ute :) När jag kom ut i köket så såg jag träden utanför och gud vad vackra dom var, löven var alldeles gula och när skolen sken på dom blev dom så dom vackra. Jag var tvungen att ta några bilder, dom blev inte så bra för att min kamera är helt konstig, hehe. Men helt ok blev blev dom :) Här är några fina bilder.



Klicka på miniatyrerna för att se bilderna bättre :)




Onsdag: Älskar Gossip Girl

Detta blir ett väldigt kort inlägg, måste rusa till jobbet snart. Just nu sitter jag och käkar lite frulle, te och mackor :) Gott! Har precis tittat på det senaste avsnitt av Gossip Girl, 2.07. Det var riktigt bra. OMG älskar Chuck och Blaire, so hot! Det brinner typ i deras ögon när dom ser varandra, vilken dragningskraft :) Eller vad tycke ni?





Tisdag: Kvälls-Badminton

Yes! Jag fick sluta tidigare på jobbet idag, slutade kl 18.00 istället för det vanliga 20.00. Vilket var så skönt just idag för jag var och spelade badminton just så jag hann hem innan, så jag kunde få i mig lite middag. Stekte pannerade torskfiler med potatis, spenat och remoulade sås, det blev skit gott, Alex tyckte också det. Lage tillräkligt så jag hade till lunch imorrn också, skönt :) Badmintonen gick väll sådär, kände mig inte alls 100%, tror jag börjar bli lite sjuklig. Snuvan är där :( Men samtidigt som den är bättre än vad den var för typ två dagar sen. Hmm, konstigt. Jag var väll bara lite ur form ikväll, blir säkert bättre nästa gång.

Det gick bra på jobbet idag igen :) Det hände en rolig sak idag. Vid typ tre tiden så hittade vi en basker som någon hade glömt och vi sparar alltid grejerna i några dagar ifall någon skulle komma och fråga efter det, men då fick Thomas för sig att han tyckte att han kunde slänga den "för det var säkert ingen som skulle komma och fråga efter den", så han slänge den. Men nej nej, runt kl. 17.00 så kom det in en man i ca 55-60 års åldern och frågade efter den. Vi hänvisade honom till Thomas som satt å slappade med en polare när han skulle "jobba", gud så han skämdes när han skulle förklara varför vi inte hade kvar den, jag höll på att kissa på mig av skratt. HAHA! Det är allt från mig idag, ska hoppa i sängen nu så jag inte försåver mig som imorse :P hehe. God Natt.

Dagen Ord: Pooe!




Tisdag: Tara Reid

Allvarligt talat, vad har hon gjort. Kommer ni ihåg Tara Reid från förr, hon spelade den oskuldsfulla Vicky i American Pie filmerna. Har ni sett bilder på henne den senaste tiden, jag vet inte ens hur jag ska förklara. Heheh. Hon ser helt förstörd ut. Hon som alltid har varit så söt, riktigt söt, som en liten docka. Hemskt!






Måndag: 6:an Har Grymma Serier på Måndagskvällarna

Har settat och glott på kanal 6 ända sen kl.9, först så var det två avsnitt av  "Två och en halv män" sjukt kul. Dom är bara för roliga :P Sen så var det "My Name is Earl" även två avsnitt av den serien. Jag har verkligen fastnat för Earl och hans knäppa gäng, garvar till varje avsnitt och nu logger jag och glor på Scrubs, har sett typ alla avsnitt till säsong 6, men det är ändå kul att se ändå :) Pause nu så tänkte passa på att skriva lite här.

Jobbdagen har gått galant, det var Habib som jobbade idag vilket var riktigt skönt. Vi alla gillar Habib riktigt bra, han är så snäll. Han gav till och med mig, Emma och Blomman en 50 lapp så vi kunde springa iväg och köpa lite godis :) hehe. Det började två nya paro evelev idag så dom kommer vara hos oss i tvåveckors tid nu, vilket är riktigt skönt nu i början, för dom gör allt jobb som vi hellst inte vill göra, så som plocka disk, torka borden, etc. Riktigt skönt, hehe. Själv så stog jag vid maten under hela lunch rushen, det var kuligt. Det var skit lungt under middags ruschen, hade inte alls mycket kunder, vilket är så skönt på måndagar, för då är man fortfarande lite trött efter helgen.

Får inte glömma att hämta ut min pojkväns födelsedagspresent imorrn heller, måste även köpa ett fint kort, eller så ritar jag ett själv, eller inte hehe. Jär är inte direkt världens mest estetiska människa, jag kan inte ens få en streckgubba att se respektabel ut. Heheh!!! Tack för mig, jag ska åter gå till Scrubs :D




RSS 2.0