Äntligen Fredag!

Jaa nu e de äntligen fredag, eller egentligen så är den slut och det är lördag men ändå :P Haft en riktigt rolig dag idag, var först hemma hos Alex moster, vilker var riktigt trevligt, vi grillade och drack vin och hade det super duper. Sen lite senare så mötte jag upp Elin och hennes syrra + vänner och vi gick till Debaser Medis, firade Elins 20-års dag lite :D Grattis min Elin <3 Det var verkligen jätte trevligt.. Nu så sitter jag och väntar på att pojkvännen min ska komma hem och krama om mig, är verkligen jätte trött. Ska skriva mer imorrn, hoppas jag :P Heheh!!




Bilder från Söndagen!


min älskling <3


gitarr, öl och sol :D


hungriga tjejer!


simon!


halva anna :S?


tre muskutörer, anna, elin och mickis..


vad hände?




Var Är Solen?

Jag saknar att solen inte är framme och lysen när man kommer upp på morgonen. Man blir på så bra humör när solen skiner utanför. Men men sånt är livet. Gick nyss in på SMHI.se för att kolla hur vädret ska bli de följande dagarna, här har ni en liten väder prognos :)


Måste nu lämna soffan och mitt täcke och börja göra i ordning mig för att dra iväg till jobbet. TTYL!!





Hemma Igen.

Nu e jag hemma igen, eller har varit hemma i ca 2h, hehe. Det var riktigt trevligt hos Mormor, åt riktigt god mat också, förätt: Ägg halvor med räkor, mormors egna inlagda sill och gravade lax (mumsigt), varmrätt: Oxfile med kantarellsås, vitlökssmör och bakadpotatis, yummy :)

Nu har jag och Alex svullat i oss lite smågodis och ostbågar och kollat på How I Met Your Mother, great show!! "It’s gonna be legen… wait for it… dary!" Älskar Barney!! Klockren.. Nu ska jag nog lägga mig ock läsa Om jag kunde drömma.

Godnatt på er!




Längtar Så Till...

... sommaren! Åh gud så jag längtar, hittade nyss de här bilderna på TheCobraSnake.com och dom får mig verkligen att längta så sjukt mycket. Vill kunna springa runt barbent och barfota på en äng full med blommor :) Vill även bara kunna springa ner i vattnet och dyka i efter att man har blivit jätte varm för man har legat och solat ett tag.










Gårdagens: Buzz & Guitarr Hero

God förmiddag allaihoppa :) Yes, ännu en dag med sol, man blir så glad när man vaknar och solen lysen utanför sovrummet. Snart ska jag ta ett riktigt lång bad, ska tända lite ljus, ha lite musik, kanske lite skum :P hehe. Sedan så ska vi till min mormor på Påskmiddag, vi kommer ha fullt upp hela helgen. Rätt så skönt att slippa tänka på vad man ska laga för mat.

Gårdagen var riktigt trevlig först blev det grillning hemma hos pappa, var riktigt gott vi fick lamm. Sen så satt i och snacka och spela Buzz till klockan blev 23.30, då drog vi hem till Simon och körde lite Guitarr Hero, det gick inte så bra för mig var nog lite för påverkad för att spela (men jag vann på Buzz  ;) hehe).




Lite Sömning Sådär

Kom hem från forum för ett tag sen, Alex slockna på två sekunder men inte jag. Jag satte mig med den här jävle datorn och nu har jag inte fått nån tupplur, och vi ska till pappa och Sussi om hen halv timme. Tog en hallon isglass nyss hoppas det piggar på mig lite, haha. Blir väll lite piggare när jag kommer ut i solen snart.

Det gick bra hos optikern, hon undersökte min ögen och fråga lite frogor, gick på typ 15 min, sen så gick jag och Alex och åt, vi käka pizza ute i solen, riktigt skönt! Efter det gick vi runt å kolla på lite grejjor, vi köpte en kökstång och en slickepott och jag köpte ett par slappis shorts och ett vittlinne som jag kan ha i sommar och i Tunisien :D Jag köpte även boken Om jag kunde drömma, älskar ju Twilight filmen så jag tänkte jag måste ju se om jag gillar böckerna också. Nu ska jag bege mig och piffa till mig lite innan vi går.. TTYL!




You Set My Soul Alight

Idag var det långfredagen och gårdagens skärtorsdag gick väldigt snabbt. Först så jobbade jag 11-17.30, sen så blev det en snabbis till systemet köpte en flaska vitt med mig hem till Alexs moster, där åt vi lite yakiniku och pratade och hade trevligt. Vi var där ett tag sen så drog vi hem och hem till oss kom det lite vänner. Riktigt trevlig kväll måste jag säga, bestående av bandleken och SingStar. Delad första plats i bandleken blev Sasha och Simon med deras vardera 33 poäng, duktigt!

För mig kommer Långfredagen bestå av optikerbesök, fotboll (kanske), middag hos pappa och sussi, sen inget planerat. Får se vad som händer, hihi. Just nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till Twilight, finns en låt som jag har fastnat för, postar den längst ner på inlägget. Sitter även och små tittar på Xena: Krigarprinssesan, haha, riktigt bra serie ;) haha, eller hur? haha!

Oh baby dont you know I suffer?
Oh baby can you hear me moan?
You caught me under false pretences
How long before you let me go?

You set my soul alight
You set my soul alight

(You set my soul alight)
Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the supermassive

(You set my soul alight)
Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the 'supermassive'

I thought I was a fool for no-one
Oh baby I'm a fool for you
You're the queen of the superficial
And how long before you tell the truth








Bored!

Okej, nu e jag inne på tredje sjukdagen och jag är så utråkad.. Pojken min är nere och handlar och gymmar, han e så duktig. Själv sitter jag här, har kollat på Hogan Knows Best på MTV de senaste timmarna, det har inte varit ngt annt på tv, bara typ tv-shop och Oprah, nej nej! Har fixat lite saker på datorn också, har sökt till en barnskötar utbildning till hösten, håll tummarna att jag kommer in. Nu måste jag bara hitta mina slutbetyg så jag kan kopiera dom och skicka in dom till kommunen. Ska nog ta å göra det nu.

Juste igår skrev jag att jag skulle baka och det gjorde jag, bakade tre stycken stora hallonmuffins, (hade bara ett ägg så det fick bli en halv sats). Dom blev så sjukt goda, lite brända i botten men det var ingen fara.. Hehe.




Sjunde April Tvåtusennio

God Morgon på er. Solen lysen och fåglarna kvittrar och Mikaela ligger inne i sängen, förskyld med neddragna persienner, men det är bättre idag så imorrn ska jag till jobbet igen. Skönt att det var en kortvarig förskylning, är så tränings sugen, borde nog kunna träna på fredag då borde förskylningen vara helt puts veck. Hungrig är jag också.. Måste gå upp och fixa frukost snart, funderar på att göra pannkakor,  mums. Och senare när pojkvännen kommer hem och har handlat då ska jag baka, vet inte riktigt vad bara, funderar på att göra cheesecake, hallonsmulpaj eller ngn chocklad bakelse. Alex vill ha ngt med chocklad och jag är sugen på ngt med bär. Hmm.. Skriver sen vad det blev :)

Har varit jätte lat på att kolla på Gossip Girl på senaste tiden, men igår så laddade jag ner alla avsnitt jag inte sett ännu, 2.14 - 2.20. Såg på alla utom det sista igår, tänkte göra det nu. Sen ska jag väll glo på ngn film eller nått. Dom jag har som jag inte sett ännu är Max Payne, Across The Universe, Get Smart, Made Of Honor och Yes Man (men den ska jag se med Alex, tror att han också vill se den :P). Eller så fortsätter jag kolla på Grey's Anatomy. Hihi!




Ny Design

Hej hopp. Fixade en ny design lite snabbt, eller egentligen bara en header och bytt lite färger. Men fint blev det :) Hehe. Eller vad tycker ni?

Känner mig fortfarand hängig :( Tråkigt. Orkar inte skriva mer nu..




Rob Kan Sjunga

Okay, jag vet inte om det bara var jag som inte visste att två av Robert Pattinsons egna låtar var med i Twilight. Den jag tycker är vackrast är den som spelas när Edward suger ut giftet ur Bella's arm, den låten heter "Let it Sign" och den är så himla vacker (låtarna finns att lyssna på längre ner). Sen den andra låten spelas när Edward och Bella sitter i restaurangen, också riktigt vacker låt. Hade ingen aning om att Rob kunde sjunga så bra. Här har du låtarna..








Som Jag Trodde..

Förskylningen var så mycket värre idag när jag vaknade, kunde typ inte sova något inatt heller pågrund av den. Så när klockan ringde imorse så rann det ur näsan, dunkade i huvudet och värkde i halsen, inte så kul. Var tvungen att vara hemma idag, känns riktigt sur att vara sjuk när det är underbart väder ute, solen skiner och fåglarna kvittrar! Satt och sökte lite på Flickr och sökte på "Spring" hitta några riktigt vackra vårbilder på vackra blommor. Nu börjar vårkänslorna blomma ut på riktigt :) Vill ligga ut på en äng i det fina vädret med en bok och bara njuta, vill att den här jävla försklyningen ska försvinna.

Kollade på Zack & Miri Make A Porno när jag vaknade idag, den var helt ok, ingen riktigt höjdare sådär men sevärd. Seth och Elizabeth är riktigt roliga, dom gjorde hela filmen :p Hehe.

Här är de vackra bilderna..


KLICKBARA BILDER




Bra Start!

AIK-Halmstad
1-0

HELL YEAH!!! Bra start på Allsvenskan!




Grillat är Godast

Det är ju sant, grillat är godast! Älskar verkligen smaken som köttet/fisken/kycklingen får när man grillar den, det är underbar, smakkörtlarna bara dansar i munnen. Idag grillade vi rostas (jätte fint nötkött) som vi marinerade i Cajun BBQ, GOTT.. Till det så hade vi klyftpotatis, sallad, bea-sås, grönpepparsås och fetaost röra, riktigt mumsigt :) Här är våran sjuk söta grill jag och Alx köpte förra sommaren, så smart när man bor i lägenhet..



Sen så var vi även riktigt duktiga, vi har tvättat all tvätt (eller det ligger lite 30graders grejer kvar i tvättkorgen). Så skönt. Så nu har man alla kläder rena :) Det är bara att välja och vraka.. Är fortfarande sten förskyld, hoppas det är bättre imorrn så jag kan gå till jobbet. Har inte råd att vara hemma och vara sjuk. Nu ska jag fortsätta kolla på Twilight, för andra gången den här veckan, hehe. Sen så börjar  Knight Rider klockan 23.00 på TV6, det ska jag också se :) Tv-serie nörden her self, haha!





RSS 2.0