Efterlängtade byxor

Igår när jag var på syper mysig middag med min bästaste vän Anna, så gick vi i lite affärer innan vi satte oss och tog några öl i solen. Så gick vi in på H&M så hittade jag ett par Harembyxor för 99kr, och jag har velat ha sådana i typ två år nu, men aldrig riktigt köpt dom och när jag har velat haft dom har dom inte funnits någon stanns, hehe. Men nu så slog jag till, dom är så sjukt sköna och det var ett sjukt bra pris. Dom är så underbart sköna, har jobbat i dom idag (jobbar som barnskötare, så jag går mycket upp och ner från golvet) och det var så sjukt skönt! Är glad att äntligen köpte dom.

Köpte även en myspys halsduk nu till hösten! Har verkligen längtat efter att få shoppa lite, eftersom jag inte har shoppat ngt sen i typ maj. Har haft noll pengar den här sommaren. Känner på mig att den lönen jag kommer få nu, kommer försvinna väldigt snabbt. Men NEJ, det är inte okej, måste lägga band på mig själv, hihi!





kärleken är blind

Låten har vi hört rätt så länge nu spelas på radion, men jag har ännu inte tröttnat på den. Ni vet säkert vilken låt jag menar, Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie. Och nu så är jag helt förälskad i videon, den är verkligen bra och bra regisserad. Megan Fox (Transformers) och Dominic Monaghan (Lost) passar till videon så bra, dom gör ett grymt bra jobb. Sen är det inte helt fel att båda två är sjukt snygga och dom är så snygga ihop också, vad tycker ni?





August 18th, 2010

Nu sitter lilla morgonpigga jag och tittar på nyhetsmorgon, snart så bär det av mot jobbet. Börjar klockan 8 idag, så det var skönt. Har sovit väldigt bra, men nu på morgonen så har jag sovit sådär, her legat och drömt hela morgonen och kommer ihåg den väldigt bra. Drömde en jätte konstig dröm det var som i Sagan om Ringen att jag skulle släppa ngt ngn stanns, typ en nycket och det hade med valet att göra, haha. Det var väldigt wierd!

Efter jobbet ska jag träffa min underbaraste vän Anna, vi ska ut och käka och catcha up lite. Vi ska äta på en thai resturang som heter Korat, dom har sjukt god mat och låga priser. Typ den godaste thai maten jag har ätit (i sverige *hihi*). Det ska bli så sjukt mys! Så när jag kommer hem ikväll så kommer jag säkert vara helt beat! Jag vill åka till Thailand och äta riktig thai mat...

Jag och Anna på Peace & Love '10 (:




På lördag smäller det.

Ni fötsår inte hur mycket jag längtar till lördag! Då är det KRÄFTSKIVA som gällen, är så sjukt taggad! Det är på en väns landställe i södertälje och vi ska leka massa lekar, äta goda kräftor, dricka öl och snaps, ha super duper kul med de bästaste vännerna ever. Nu får vi bara hoppas på att vädret är med oss också, men dagen skulle inte ens förstöras om det haglade, ingen kan förstöra ;) hehe. Kommer ta hundratals med bilder, så kommer lägga upp massa bilder så ni får se hur vi hade det! Vill bara säga det igen, sjukt taggad!


Bild: Google.se




Your mind is the scene of the crime

Just nu så sitter jag och tittar på Slumdog Millionare med min pojkvän, verkar väldigt bra, hemsk, men bra. Vet att jag är lite efter, borde ha sett den här för länge sen, men det har bara aldrig blivit av. Måste säga att den bästa filmen jag har sett på senaste tiden måste vara Inception, den var verkligen grym! Om ni inte har sett den så måste ni se den! Älskade själva handlingen, filmen var grymt bra inspelad och alla skådespelare var väldigt bra. Leonardo DiCaprio har verkligen varit med i bra filmer på senaste tiden, han väljer sina projekt med omsorg.





Fri som en fågel

Nikon D90 + Nikkor 18-55mm/3,5-5,6
1/200s + f/7.1 + ISO100

Älskar verkligen den är bilden och den får mig att känna mig fri, fri som en fågel. Det allra bästa jag vet är att åka båt. Har åkt väldigt mycket båt ända sen jag föddes, så jag är väldigt sjövan. Och det har varit så mysigt den här sommaren för jag och Alex har haft en egen båt :) En liten mysig motorbåt, en 70-tals Cresent och nästa sommar ska vi få låna en annan båt hela sommaren, en hardtop båt, me ruff som man kan sova. Jag älskar verkligen att åka båt! Det ska verkligen bli kul nästa sommar.

Den här bilden är tagen när jag var ute och åkte med min faster och hennes kille och mina kusiner, vi hade en sån otrolig dag. Vi var och käkade på Grinda och bara puttra runt med båten, underbart! Mer sådant!





Ny period!

Är jag tillbaka kanske? Hehe. Senaste dagarna har jag haft en jätte längtan att börja blogga igen, tror ni att jag kanske har börjat komma in i ny blogg-period (som jag har nämnt tidigare jag är ju en periodare när det gällat att blogga). Nu var det hela 3 månader sen jag bloggade sist, detta inlägget känns väldigt bekant, eftersom jag har berättat för er om mitt periodande, haha. Önskar verkligen att jag skulle vilja skriva "hela" tiden, att inte ha månaders uppehåll.

Har haft fullt upp i sommar känns det som, fast jag inte ens har gjort så mycket, hehe. Var på Peace & Love festivalen, varit på Möja, varit ute med båten och campat, annars har jag bara legat ute i skolen och njutit och träffat goda vänner och familj, och självklart festat lite/mycket *hihi ;P*. Här är lite fina bilder från sommaren...










RSS 2.0