Hoffmaestro och fuckoffparty

Igår var det fredag, och det var så underbart! Dagen på jobbet gick bara bra, sen direkt efter jag slutade så åkte jag hem till Sascha och Simon, där satt en massa underbara vänner och drack lite öl och snackade massa skit, hihi. Vi satt där ett tag och hade det mys, sedan bar det iväg till Grönan för att se Hoffmaestro. And OMG! Det var så sjukt mycket folk där, det måste fanimej ha varit publik rekord på Grönan för den här sommaren och helskotta vilket drag det var i plubliken! Tack vare att Hoffmaestro var grynmma live och snacka om scene närvaro. Vi orkade inte klämma oss in i folkmassan och få pink och klämskador så vi stod mest och lyssnade och såg små gubbar, hehe. Men det var grymt ändå. Vill verkligen se dom igen någongång, ångrar nu att jag missade dem på Peace and Love 10.

Efter den härliga Grönan turen blev det ännu mer trängsel och puttandes vid Djurgårdsfärjan, folk var helt galna, alla ville på först och vi stod verkligen som packade sillar i kön. Men tillslut så kom vi ombord och ställde oss längs fram och där blev vi självklart dyngblöta om vore fina skor och fötter, hehe, kaptenen åkte rakt på stora vågor så det flög upp massa vatten på båten.

Väl framme på fastlandet så drog vi på avskeds fest för våra kära vänner Leo och Johannes som åker till Barcelona på måndag på obestämd tid, vilket är riktigt tråkigt :( Men dom kommer förhoppningsvis ha "the time of their lifes"! Där blev det ännu mer öl och rödtjut och massa intressanta konversationer med vänner och sjukt rolig dans inne i vardagsrummet, jag opch Anna shakade loss där inne med en massa gamla och nya party dängor. Det blev inte så mycket bilder från igår, men här är några!Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0