"If you're a bird, I'm a bird."

 

Ligger hemma och är (lite) bakis, mest seg faktiskt. Nu så ligger jag och kollar på The Notebook, som jag började kolla på igår när jag kom hem vid tre, men jag orkade inte kolla hela (haha, orkade typ kolla 15 minuter :D). Såg nyligen Dear John och då blev jag så sugenn på att se The Notebook, för jag älskar verkligen den filmen.. Dear John var också bra (det är samma författare som har skrivit böckerna), men inte alls lika bra som The Notebook.

 

Snart så ska jag sätta mig och redigera lite bilder från gårdagen...

Ny Design..

Jag har lagt upp en ny design och jag "lovar" (hoppas) att jag ska uppdatera mera hädanefter :) Hoppas ni gillar den nya layouten, kommer att fixa mer i sidebaren lite eftersom.

Nu måste jag börja göra i ordning mig för ikväll så ska jag och syrran på brosans student skiva, det ska bli väldigt roligt faktiskt.. För hoppningsvis så har jag lite roliga bilder att dela med mig efter kvällen..
Blä!

Ring inte mig och lägg på luren i örat på mig! Va glad för att jag svara för fan, efter allt!
Påskafton!Nikon D90 + Nikkor 18-55mm/3,5-5,6

Vår Promenad

Nikon D90 + Nikkor 18-55mm/3,5-5,6

I lördags så tog jag en helt underbar vår promenad med vännerna Elin och Hugo. Vi gick ner till vattnet och gick och pratade massa gamla minnen, det var riktigt mysigt! Är så skönt nu när våren börjar komma. När vi var ute och gick så var det ca 25 grader i solen, helt underbart!

Glad Påsk btw :)
Hagström Super Swede

Nikon D90 + Nikkor 18-55mm/3,5-5,6

Min sambos sjukt snygga gitarr, en Hagström Super Swede modell. Har alltid velat lära mig spela gitarr men jag och instrument måste ha ett väldigt dåligt förflutet för vi passar inte alls bra ihop, hehe. Jag sjunger hellre med när Alex spelar, vet inte om det låter bättre det än om jag skulle spela men det är roligt i alla fall..
Foto Tidningar

Nikon D90 + Nikkor 18-55mm/3,5-5,6

Har mått så dåligt idag! Blev aningen berusad igår, hehe. Så idag har jag som jag har förtjänat, hemskt bakis. Skulle egentligen ha åkt med min sambo på fördelsedags fest hos hans polare, men jag var alldeles för trött för det, så han fick åka ensam tyvärr. Själv sitter jag hemma och har till mitt sällskap min kamera, två nya tidningar jag köpte idag (Foto Sidan och Photoshop Guiden), lösgodis och Harry Potter och De Vises Sten som går på 6:an. Älskar HP ;)
RSS 2.0