Natt natt..

Nej nu är det dags att sova.. Jag och Alex har haft lite första advent här idag och lyssnat på jul musik och myst. Nu har vi nästan sett klart säsong 2 av Entourage, jag tycker den är as rolig, den blir bara bättre och bättre.

Nu på eftermiddan så har jag också fixat med alla vuxen saker, så som räkningar, riktigt tele och fixat massa saker med felaktiga fakturor. Känns så skönt att ha allt det där gjort, nu behöver man inte tänka på det mer den här månaden. Nu ska man bara ha råd att köpa lite julklappar också, hehe. Vi får se hur det går.. Nej som sagt nu måste jag sova, ska på Hjärt- och lungräddning imorgon med plugget, så imorgon efter kursen så kommer jag få ett kort där det står att jag kan HLR, och nästa termin ska vi gå en kurs för HRL på barn. Ska bli kul och det är ju väldigt bra att kunna det.





90's med Tjejerna :)

Här är lite hemska bilder från i lördags :)


Anna och Natta väntar på bussen..


.. och här dansar och sjunger dom!!!


Jag och Anna sjunger gärnet!


Kvällen börjar lida mot sitt slut..


.. så jag och Anna leker lite med kameran.


Men vi var bara lite påverkade..


Ingen Kommentar!





Helgen är över.

I helgen har jag haft fullt upp, det är därför jag inte har skrivit något här. Ska ge er en snabb recap på helgen..

Fredag, först så var jag och tog några after work öl med min gamla kollega Angelica. Vi satte oss på Göra Ark och hade så sjukt roligt. Det var jätte kul att träffa henne! Saknar verkligen våra roliga stunder ihop. Jag, Ange och Blomman, vi hade verkligen så sjukt roligt ihop. Det var det ändå som gjorde att man orkade ta sig upp och gå till jobbet på morgonen. Iaf efter de där tre ölen och bara frukost i magen så kände jag mig lite lullig, haha. Så jag bestämde mig för att köra på lätt glögg på glöggbjudningen hos min klasskompis (tycker ändå att den är mycket godare än starkvins glögg, hehe). Det var jätte trevligt hos min klasskompis, vi spelade TP och satt och prata. Gick hem vid typ tio tiden, skulle ju upp och övningsköra på lördagen..

Lördag, gick upp kl. 9 och dusha sen så kom pappa och hämtade mig och min sambo så drog vi ut och körde :) Det gick grymt bra, körde ut till Ingarö runt där i nån timme på 70 vägar som är riktiga slinger vägar, haha. Sen så körde sambon lite och sen bjöd pappa på lunch, vi åt Thai nere i centrum, dom har as god Thai där, jag åt Satay, tycker det är as god och deras är stark och god. Sen låg jag bara på soffan hela eftermiddan, men sen var det ju kväll..

Och jag drog hem till Anna med Natta. Vi förade där och laddade ner massa nya låtar till SingStar och körde GÄRNET! Fyfan va roligt vi hade! Och roligare skulle det också bli. Efter massa drinkar hemma hos Anna så drog vi in till Metro, det var 90's där i lördags och vi dansade som aldrig förr (fy fan va glad jag är att jag tog conversen och inte mina nya skor, hihi), det var en rikigt perfekt tjejkväll! Tack brudar för det :D Kommer lägga upp lite bilder senare idag..

Söndagen blev en ritkig slappis/bakis dag. Jag och min sambo (som också var sjukt bakis) började kolla på serien Entourage, vi är fast, jag tycker den var väldigt rolig, hehe. Perfekt serie att kolla på om man är bakis, så lättsam! Vi har kollat hela säsong 1 (8 avsnitt) och två avsnitt på säsong 2, vi ska nog kolla mer ikväll. Sen igårkväll så kom Anna och Alex över och vi satt och mumsa i oss massa onyttigheter och försökte vinna massa pengar på Bingolotto, men nej så blev det ju ej.




Fredag Idag.

Den här veckan har gått så otroligt snabbt och det är redan fredag. Snart så ska jag hoppa in i dushen för sen så ska jag möta min gamla kollega, det ska bli så roligt :D Det var jätte länge sen, vi ska gå och ta nån öl någon stanns och snaka massa skit, hihi. Ska bli kul att höra allt som hänt på Taco Bar, hihi. Sen ikväll så ska jag på glöggbjudning hos en klasskompis, det ska också bli väldigt roligt. Kan tyvärr inte festa ikväll dock, vilket jag är sjukt sugen på att göra, men jag ska övningsköra kl. 10.00 imorgon bitti och det vore ju inge smart om jag är sjukt bakis, heh.

Men imorgon är det lördag och då är det utgång som vankas! Yay! Ska bli skit kul, ska ha på mig mina nya skor, hihi. Måste bara skaffa ett hälgrepp idag för jag glider nästan ur dom, vilket gör att det blir svårare att gå i dom. Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder på det jag köpte, men jag har bara inte haft någon lust med nått de senaste dagarna. Men här är i alla fall en bild på skorna, dom är från H&M, love em :D





Ännu en ledig dag..

Japp jag har varit ledig idag också, riktigt skönt. Gick upp vid 10 och var så trött så jag låg på soffan till typ 12, hihi. Låg bara och glodde på massa skit program :P Sen så gjorde jag mig iordning och mötte upp Alex nere vi Coop och vi inhandlade lite mat och lite jul grejer, så som blommor, lampor till julstjärnorna. Nu ska vi och tvätta den sista tvätten, skriver lite mer senare :)


Sen ska jag kolla nya avsnittet av Glee.
Foto från: http://www.dianna-agron.org




25/11-2009

Har haft en super mysig eftermiddag och kväll. Först så åkte jag och träffade min mamma i forum och vi har gått runt och kollar kläder, skor, inredning och allt möjligt. Det var så kul! Det är ju den 25:e idag så jag fick mitt studiebidrag+lån så det gjorde det hela mycket roligare, hihi. Köpte massa fina saker :D Yay! Köpte ett par nya skor, ett par jeans leggins, två armband, tre nagelack, ett par örhängen, ett antecknings block, massa ljus, en julstjärna och en tidning. Älskar när man kommer hem med massa nya saker :) Ni får se bilder på alltihopp imorrn. Sen så bjöd mamma mig på middag, båda åt plankstek, festade till det lite här på lill-lördagen.

När jag kom hem så hade min kära sambo fixat lampan i sovrummet, så skönt att det är fixat nu. Sen så har vi tänt massa ljus i hela lägenheten och det är jätte mysigt. Sen sprang Alex ner till Coop och köpte lite gotta, det blev gurk- och morotsstavar med holiday dipp, mums, och till det så tog vi varsin Corona. Hihi, det är ju fortfarande lill-lördag. Nu så har vi settat fast limmade framför kanal 5 sedan kl. 20.00. Först så var det Arga Snickarn (har ni sett att han har bröst, btw?), sen så såg vi(jag, hehe) på Grey's och nyss så såg vi på So you think you can dance? (stackars killen som vricka foten :( ). Nu sitter vi och små glor lite på Vänner :) Snart ska vi nog krypa ner till kojs.. God natt allihoppa..




GLAD!

Yes yes yes YES!! Var inne och kollade lite på Asos.com idag och någon hade retunerat klänningen jag ville ha, den svarta. Så nu är den beställd :) Och jag får den nästa vecka, yay! Beställde även en billig t-shirt med tryck, skit snygg. Men nu när jag tänka beställa dessa skor från Nelly.com och så var dom slut i svart :( Man kan väll inte bara ha tur, visst? Men jag är så glad för min klänning :D





Ännu en sömnlös natt..

Har sovit sjukt dåligt inatt också. Jag ligger och tänker alldeles för mycket och så har jag sån sjukt mens värk, den går inte ens över med ipren, som den alltid brukar göra, känns bättre nu i alla fall. Orkade inte gå till skolan imorse, som tur va så missade jag inte något jätte speciellt. Nu ligger jag bara i soffan och vilar, måste snart ta något att äta, börjar bli hungrig. Det får blir rostmackor idag, hihi.

Visste ni att Leighton Meester som spelar Queen B i Gossip Girl är en sångerska. Har lyssnat på några av hennes låtar, dom e helt ok. Här är några låtar :)












Ledig dag..

Japp idag är jag ledig, yay! Det är så skönt. Har sovit piss dåligt inatt så just nu ligger jag faktiskt fortfarande i mys kläder i soffan och kollar på Sjunde Himmlen, HAHA! Eller egentligen små kollar jag ju bara eftersom jag sitter och skriver här just nu :P

Min planer för dagen är:

1. Fixa Anna och Alexs julklappar
2. Plugga körkorts teori.
3. Plugga socialisation, svara på frågor.

4. Övningsköra.
5. Träna, ska på dans på F&S :D
(Blev aldrig av, vi övningskörde längre än förväntat.)
6. Tvätta :(

Hyfsat ok dag.. Ska bli jätte kul att gå på dansen, blir alltid på så bra humör då och så slipper man tänka så mycket :)





NOSTALGI #1 (2004-2005)



vi fyra <3




Faaaaaaaaa*n

J*vla skit, piss, allting! Är så jävla sur just nu. Jag får studiebidraget på onsdag och jag har väntat på att det ska komma så att jag kunde köpa en nyårsklänning från Asos.com och nu när jag skulle gå in och beställa en så var båda dom jag har kollat på slut, jag säger bara faaaan!!! Det är så himla irriterande, så jag har settat och varit skit irriterad i typ 2 timmar nu och försökt hitta någon annan klänning men jag hittar ingen, jag kommer få ha på mig en soppsäck på nyår eller ngt, hehe. Så här såg dom ut, vill ha! Aaaargh!




Någon som har nån idea vart man kan hitta en snygg klänning?




Sovrums Städning..

Har rensat hela sovrummet och storstädat! Nu är det så rent och fint i vårat sovrum och ni ska se i min garderob, har verkligen storstädat där alla kläder låg bara huller om buller från början, men nu är det såååå fint och ordnat. Skulle ha tagit före och efter bilder men glömde det. Har också samlat ihop en hel kasse med kläder som jag ska ge till frälsningsarmen. Sambon har stått i hallen och håller på att riva bort den fula tapeten och sen ska han spackla och fixa och när det är klart ska vi måla vitt och ha svarta detaljer. Sitter och kollar på massa olika saker till lägenheten, vill ha så mycket, men det är så sjukt dyrt allting!

Övningskörningen idag gick grymt bra och jag krockade aldrig, men det var lite läskigt för vi var ute och körde på varmdös små, slingriga 70 vägar, det är lite läskigt! Men som tur va så var det så några bilar så jag kunde typ ha på helljuset hela tiden, tur :P Hehe. Men det gick as bra ändå! Pappa tror att om vi kör typ 1-2 ggr i veckan så kanske jag har körkortet i februari/mars, det vore så jävla skönt! Måste börja läsa teorin också och tror ni inte att jag glömda att kolla upp hur jag skulle på bästa sätt säkerhets kolla bilen, haha. Måste verkligen göra det till nästa gång, vilket blir på tisdag.




Ny Badad!

Har nyss tagit ett välbehövt bad, hehe. Snart ska vi iväg fira pappa och sen så ska vi öviningsköra :) Hoppas det går ännu bättre idag! Hade stora problem när jag skulle klä på mig idag, allt är typ smutsigt, aaargh! Som tur är e jag ledig på tisdag så jag ska boka tvättstugan då, måste även städa i veckan!

Nu måste jag gå och sminka mig lite, vi ses senare!



Har precis fattat hur man använder min inbyggda webbcam, haha!




Övningsköra & Fira Pappa!

Nu är det söndag och det ser inte så grått ut ute och jag känner mig faktiskt bättre, känns riktigt bra! Idag ska jag göra lite saker, inte bara ligga hemma och vara uttråkad, yay! Ska ut och övningsköra med min sambo och pappsen i hans sprillans BMW, hoppas jag inte krockar, hehe. Nä det ska jag nog inte göra, det har ju gått så himla bra innan, bara att jag är lite för försiktig i vänster svängarna, måste svänga lite mer än vad jag gör, haha. Just fan jag hade ju hemläxa till idag, måste kolla upp hur jag på bästa sätt säkerhets kollar bilen, tex, lampor, underhuven, etc.. Ska kolla upp det efter jag har fixat lite frukost på sängen till min älskade pojkvän!

Idag ska vi äntligen fira pappas födelsedag (han fyller 45), alla har varit sjuka så vi har inte kunnat göra det förrens nu, hmm undrar vilka som kommer vara där, det får jag väll se kl. 14.00, hehe. Han är så tråkig när jag frågade honom vad han önskar så sägar han "Inget! Men om ni måste köpa något så köp en bok då!", det har han säkert sagt till alla så han kommer typ få 10 böcker, hihi. Gissa vad jag och min sambo köpte? ;)


Jag och min älskling på båten i sommras.. :)





Blake Lively!!

Jag är helt kär i Blake Lively (hon spelar Serena i Gossip Girl), hon har så snygga kläder både i Gossip Girl och IRL och hon är så vacker. Här är några bilder på gudinnan!






RSS 2.0