Award Shows; Fashion

Nu i Januari har det varit väldigt många award shows; 14th Annual Critics' Choice Awards, 66th Annual Golden Globe Awards och 15th Annual Screen Actors Guild Awards. Sen så har vi 81st Annual Academy Awards (Oscars) som sänds den 22 Februari (USA). Här har vi lite awards shows; red carpet fashion. Vilken gillar nu bäst? Här är mina några av mina favoriter.

14th Annual Critics' Choice AwardsKristen Bell var den ända på denna awards show som såg riktigt bara ut och vär snyggt klädd (kanske lite för nattlinne aktigt, men ändå inte). Hon ser riktigt fräsch ut!

66th Annual Golden Globe Awards

uppdateras snart
Itu

Livet kan verkligen vara ett riktigt pain in the ass, varför kan inte allt bara vara bra & enkelt för en gångskull. Nej självklart inte för min ska det alltid gå så jävla sämst, eller egentligen inte för mig, för min mamma. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till eller göra. Ena sekunden vill jag bara skrika på henne och vara arg men nästa sekund så vill jag bara säga att allt löser sig och att jag älskar henne. Jag känner mig verkligen som om jag är bruten itu.

Utbildade utomstående personer säger att jag ska backa några steg och vara hårdare mot henne, sätta mina gränser, jag vet det jag har hört det på mina kurser, men det är så svårt att vara elak mot henne. Jag blir så rädd att något ska hända om jag skulle vara hård mot henne, men jag får inte tänka så. Jag kommer själv att komma ner i samma träsk som henne. Jag känner att jag börjar bli lite mer deprimerad för varje dag, orkar inte träna, orkar inte gå till jobbet, orkar ingenting. Har bara lust att ligga hemma i min ensamhet. Tycker så synd om Alex också som måste se mig så här ledsen. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till.
Länge Sen Nu

Hej på er allihoppa som läser min blogg, ehm typ 0 personer :p Haha. Men det är ju förståligt har inte skrivit något sedan typ i November. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv de senaste månaderna. De bästa nyheterna är att jag och min pojkvän har köpt en egen lägenhet, det är verkligen helt underbart. Vi har bott här i ca 2 månader nu, det är en 2:a på 60kvm och den är så fin. Väldigt ljus och öppen planlösning, det är en bardisk i mellan köket och vardagsrummet. Vi trvivs verkligen här, det är också ett väldigt mysigt område, nära till buss och nära till affärn. Ja det är allt jag kan säga om lägenheten för tillfället, snart ska ni få se lite bilder också när jag har fixat min kamera.

I en vecka nu så jag slutat helt med kolhydrater och jag ska göra det i 10 veckor nu. MItt mål är att gå ner 10 kilo på dessa 10 veckor. Under den första veckan så gick jag ner 2 kilo, jippi. Detta är dp kombinerat med träning, det är den biten jag måste blir mer aktiv på, jag är lite lat. Maten är inge problem. Ska hålla er uppdaterade på denna biten i framtiden.

Den 6 januari fyllde jag 20 år! Wiiie! Nu får jag gå på systemet, har varit där två gånger :) Så nu på lördag så ska jag ha 20 års fest för släkt och vänner, ska verkligen blir sååååå roligt! Nu måste jag äta frukost och sen sticka till jobbet.
RSS 2.0