lite tid..

Har verkligen inte haft tid att blogga idag, varit på jobbet hela dagen och sen när jag slutade 16.00 så bar det iväg till en föreläsning som höll på till 20.15 inne i stan. Så jag kom hem från någon timme sedan. Och imorgon kommer det inte heller bli mycket skriverier för då ska jag på hockey :D AIK - Linköping! Yay, jag är as taggad! Ska se den med några polare, sen blir det någon öl efteråt, men bara en eftersom jag ska upp och jobba på torsdag. Torsdagen ser också rätt så full packad ut, efter jobbet ska jag träffa två fina vänner på en fika sen efter det ska jag träna, sen ska jag även träna på fredag efter jobbet hade jag planerat, så denna vecka blir det väldigt lite tid till bloggandet, men så är det ibland :)

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och titta på nya avsnittet av 90210 :)


Jag och Melina på Kräftskivan i sommras :)




Seg-Måndag

Nu är denna måndag slut och snart är det helg, eller? Önskar att det var helg imorgon, men det är det ju inte, det är ju en vanlig tisdag imorgon. Idag har jag varit på jobbet, jobbade 8-17 idag så var helt slut när jag kom hem. Så det har inte blivit mycket gjort den här kvällen. Alex lagade mat till mig, han lagade Torsk med Äggsås, det var rikigt gott. Själv har jag bara settat i soffan och slappat gärnet, hehe.

Ser inte framemot imorgon, slutar 16 och efter det så ska vi på föreläsning med jobbet i 3 timmar, den slutar typ 20.30 så jag kommer vara ännu mer slut imorgon. Nu ska jag ta mig ett bad och sen blir det sängen på momangen. Tråkigt inlägg, men bättre än ingenting!


Storesyrran Linn & vännen Kicki :D




sleeep

Imorgon är det dags för jobb igen och jag är jätte trött så nu är det sov time. Har suttit och försökt slänga ihop en ny layout till bloggen hela kvällen, tror jag har fått ihop något bra i alla fall. Ska fortsätta jobba med den imorrn när jag är piggare, hehe.

Varit en rikigt mysig kväll, syrran kom hit och vi käkade Sushi, tittade på tv och bara myste. God Natt allihoppa :)

Min vackra lilla syster <3





Awsome weekend!

Den här helgen har verkligen varit underbar, har inte haft en sån här rolig helg på år och dar. Fredagen har jag ju redan berättat om och igår så firade vi en vän som fyller år idag (Grattis). Först så möttes vi upp på Jimmy Steakhouse vid Tjärhovsplan, åt jätte god mat, skrattade och hade en riktig trevlig middag. Jag åt väldigt gott, till fördrink blev det en Strawberry Daiquiri och till varmrätt blev det Kalventrecote med en Chevre och vitlökskräm och drack ett glas vitt till maten, sen så lyxade vi även till det med efterrätt, hihi. Till efterrätt blev det Frozen cheesecake, mums! Det var så sjukt gott.

 

Efter det drog vi en snabb visit på Hellströms och svepte en öl för sedan skulle vi plötligt till Ett Ställe och där blev det grymt drag med underbara människor, vi snackade massa, drack god öl, fishermanfriends shots och dansade till stängning! Det blev en riktigt lyckad kväll, så imorse var man lite sådär smått seg, hehe.

 

Snart kommer lillsyrran min hit, yay! Hon ska komma hit och käka lite, men jag och Alex orkar inte laga mat så det blir Thaien nere i centrum istället, det ska bli riktigt gott. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska äta ännu! Sushi eller Thai? Vad tycker ni?





Hösten är här...

 

... och sommaren är över, vilket känns väldigt tråkigt. Men ändå så längar jag tills löven är alldeles färglada, röda, oranga, gula, så vackra. Man känner verkligen att sommaren är över på nätterna nu, för det är inte speciellt varmt då. Har suttit och tittat igenom massa bilder från denna underbara sommar typ hela morgonen och lekt och fixat och trixat i Photoshop med en massa bilder. Bilden här ovanför är på mig från min och Sophies "Ny-Student" fest vi hade i början av sommaren, en helt underbar kväll som ALDRIG kommer att glömmas.

Tänkte att ni kunde få se lite fina bilder från i sommar, lite som ett Hej då sommaren avsnitt! Hehe.

 





framåt och bakåt!!!!

FY FAN VA VI KÖRDE! <3





Hoffmaestro och fuckoffparty

Igår var det fredag, och det var så underbart! Dagen på jobbet gick bara bra, sen direkt efter jag slutade så åkte jag hem till Sascha och Simon, där satt en massa underbara vänner och drack lite öl och snackade massa skit, hihi. Vi satt där ett tag och hade det mys, sedan bar det iväg till Grönan för att se Hoffmaestro. And OMG! Det var så sjukt mycket folk där, det måste fanimej ha varit publik rekord på Grönan för den här sommaren och helskotta vilket drag det var i plubliken! Tack vare att Hoffmaestro var grynmma live och snacka om scene närvaro. Vi orkade inte klämma oss in i folkmassan och få pink och klämskador så vi stod mest och lyssnade och såg små gubbar, hehe. Men det var grymt ändå. Vill verkligen se dom igen någongång, ångrar nu att jag missade dem på Peace and Love 10.

Efter den härliga Grönan turen blev det ännu mer trängsel och puttandes vid Djurgårdsfärjan, folk var helt galna, alla ville på först och vi stod verkligen som packade sillar i kön. Men tillslut så kom vi ombord och ställde oss längs fram och där blev vi självklart dyngblöta om vore fina skor och fötter, hehe, kaptenen åkte rakt på stora vågor så det flög upp massa vatten på båten.

Väl framme på fastlandet så drog vi på avskeds fest för våra kära vänner Leo och Johannes som åker till Barcelona på måndag på obestämd tid, vilket är riktigt tråkigt :( Men dom kommer förhoppningsvis ha "the time of their lifes"! Där blev det ännu mer öl och rödtjut och massa intressanta konversationer med vänner och sjukt rolig dans inne i vardagsrummet, jag opch Anna shakade loss där inne med en massa gamla och nya party dängor. Det blev inte så mycket bilder från igår, men här är några!







Elle Magazine - 25 år!

Nu i october så fyller Elle 25 år och detta firar dom med ett 25th Anniversary Issue, det är nu october nummret, alltså amerikanska Elle. Dom har gjort en special med stil ikoner/förebilder som är 25 år, längtar tills man kan köpa tidningen i Sverige, amerikanska Elle brukar man kunna köpa på de flesta mataffärer/pressbyrån. Annars så finns den alltid att köpa på Press Stop. Jag ska i alla fall inhandla nummret! Dom har släppt fyra cover, med bland andra Megan Fox, Lauren Conrad och Amanda Seyfried...





Nytt liv...

Idag ska jag gå och träna med en min vän Celina, känns bra att vi ska träna tillsammans för då kan vi peppa varandra så att man verkligen går MINST två gånger i veckan. Ska verkligen lägga maken till så att jag verkligen går och tränar. Har satt min mål vikt och mina delmål idag också, när jag kommer hem från jobbet ska jag måtta min midja, ben, armar, you name it, så jag kan se "utvecklingen" och följa upp efter varje vecka.





Radioactive

Snart släpper Kings of Leon sitt nya album Come Around Sundown och idag var det premiär för den första singeln från albumet, låten heter Radioactive. Albumet släpps den 20 Oktober här i Sverige :) Jag tycker den var riktigt mysig, älskar stylen på låten! Blandningen är grym. Så här säger bandet om låten...
“The song has a spiritual feel for sure, it’s where we came from.”

“We grew up in this type of lifestyle. Gospel. Music was a big party of us growing up.”





and that's the damn truth my friend

 

På fredag är det Hoffmaestro på Grönan som gäller, ska bli as najs! Är tagg som fan! Har settat och lyssnat på den här låten och den är så sjukt skön, man måste typ digga med, man rycks med i musiken som in i helskotta.





rysningar ända upp i hjärnan

Rätt dålig inspelaning, men hennes röst kommer igenom!

 

När jag hörde den här tjejen sjunga trodde jag inte att det var riktigt på riktigt! Så sjukt grymt! Någon annan som såg på idol ikväll? Visst va hon helt underbar?





Movies / Vecka 35

Fick en liten ide och tänkte att varje vecka ska jag göra som en liten review av de filmerna jag såg veckan innan, som sagt jag är en film- och tvoman, hehe. T.ex. som nu är det vecka 36 så nu ska jag skriva om de filmer jag såg förra veckan, alltså vecka 35. Hoppas detta uppskattas :)

 

Letters to Juliet
I fredags så låg jag hemma själv och hade mys kväll, då såg jag är riktig "tjejfilm", en romatisk drama film. Så vacker handling. Gillade verkligen filmen, en perfekt slappis kväll film, inte komplicerad men inte barnslig. Det var en riktig mysig film och bra skådespelari.

Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som det handlar om brevet hon hittat. Letters to Juliet är en film om evig längtan efter äkta kärlek i hjärtat av romantikens Toscana.

 

Sex and the City 2

Alla har säkert sätt den här redan, hehe. Men i lördags så såg jag den äntligen och visst att den inte var helt perfekt som serien och inte lika bra som första filmen, men den var inte helt jätte dålig, har förväntat migh sämre efter allt dåligt jag hört om den. Men jag tyckte verkligen att den var sevärd och sen kanske det är mycket tackvare att jag alltid älskat Aidan!

 

Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platsernapå jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer.

 

 

Gran Torino

Och i söndags blev det filmtittande med pojkvännen, vi har länge velat se dramat Gran Torino, men det har aldrig blivit av. Men nu såg vi den och det är vi väldigt glada över, sjukt bra film enligt mig. Deen handlade inte riktigt om det jag trott, men den var till och med bättre än vad jag förväntat. Rekommenderar verkligen alla att se den här! Jag grät, skratta, hjärtat blev varmt flera gånger under filmens gång...

 

Walt Kowalski har precis blivit änkling och hans barn vill att han flyttar till ett äldreboende. Walt vill inte flytta även om han tycker att det bor väl många "non Americans" i kvarteret. Walt har speciellt svårt för asiater sedan han slogs mot dem i Koreakriget. Konflikterna eskalerar då grannpojken Thao försöker stjäla hans älskade bil, en Gran Torino från 1972. Det visar sig att ett gäng ligger bakom stölden, Clintan blir lite av beskyddare för Thao, och blir indragen och självmåltavla för gängbråken.




Lysande Regnbåge

 

Igår när jag rensade min garderob så hittade jag den här fantastiska tröja som jag köpte för några år sedan på Top Shop. När jag var liten var jag ett STORT fan av Rainbow Bright och när jag såg den här tröjan var jag bara tvugen att köpa den, hihi (Motivet på tröjan är Rainbow Bright). Har typ lust att rama in den eller något, hon är ju bara för söt, visst? :)





Halv 8 Hos Mig

Yay! Ikväll så börjar det en ny säsong av Halv åtta hos mig4:an kl. 19.30. Tycker att programmet är så mysigt, ska bli kul med en ny säsong. Synd att min sambo inte är här och ser det med mig, hihi, men jag klarar mig så bra själv. För er som inte vet vad det är för något, så är det ett matlagnings program där amatörkockar får bjuda andra amatörkockar på 3-rätters middag hemma hos varandra. Rekommenderas verkligen! Plus att man får massa goda matlagnings tips :) Halv åtta hos mig visas varje mån-tors kl.19.30.





RSS 2.0