Torsdag: Fula Ansikts Miner

Iadg har varit ännu en bra dag på jobbet, har slutat tidigare två dagar i rad nu så det var rätt så skönt att sluta i vanlig tid idag, Angelica och Emma gick vid halv 8 och jag och Blomman var kvar till 20.10 och stängde.

Habib jobbade med oss idag vilket var jätte skönt, han är så cool-lugn. Dagarna går alltis som på räls när det är han som jobbar, vilket är rena rama motsatsen mot när Tomas jobbar. Vi tror att Tomas kommer att jobba imorrn, det kommer inte bli kul i så fall (löning = mycket folk, mycket folk = Thomas skit stressad, Thomas skit stressad = ALLA BLIR SKIT STRESSADE), hehe.e

Vi brudar hade skit kul idag på kvällskvitsten, alla var skit övertrötta och flummiga, så vi flumma som fan, haha. Vi höll på att sjunga på "Älskade ängel" (Bert låten), gjorde skit fula/fina ansikt miner, vilket ledde till att nästan alla låg och as garvade på golvet. :) Kul hade vi som fan. Imorrn så ska vi ut efter jobbet, det ska bli skit kul, måste hoppa i säng om jag ska orka det imorrn. God Natt!

SILVERNESSSSSS




Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0